Zit jij er deze zomer netjes bij?

Natuurlijk wil jij er de komende zomer netjes bijzitten in de tuin. Daarom is het goed om aan een mooie schutting te denken. Een schutting kan jouw tuin een moderne of juist eigentijdse uitstraling geven. Maar ook voorzien van de nodige privacy in de tuin.
Er zijn verschillende soorten schuttingen te koop. Je kan kiezen voor een stevige schutting van beton of hout. Maar een combinatie is natuurlijk ook mogelijk. Waar je met de Douglas schutting van een aantal mooie voordelen zal profiteren. Je kan denken aan de kwaliteit, afwerking en uiteindelijk het resultaat.

Kies voor een prachtige schutting.

De douglas schutting is voor de meeste tuinen een absolute aanrader. Het mooie van deze schuttingen is de heldere kleur van het houtwerk, het robuuste uiterlijk en de manier waarop je deze schutting met andere materialen kunt combineren. Het hout is bovendien duurzaam en tot in de puntjes bewerkt.
Een ander voordeel van Douglas houten schuttingen is dat je deze echt voor een langere tijd koopt en ze bestand zijn tegen verschillende weersinvloeden.

Van grenen tot Douglas!

Maar uiteindelijk is smaak bij schuttingbouw belangrijk. Waarbij het geen verschil maakt of je een douglas schutting, grenenschutting of betonen schutting wil laten plaatsen. Wij nemen je het werk graag uit handen met een professionele service.
Wanneer je schutting laat plaatsen profiteer je bovendien van de voordelen dat de schutting stevig en recht staat, praktische ongemakken direct verholpen zullen worden en je schutting doorgaans in korte tijd staat.

De voordelen en niet de nadelen.

Je profiteert met een douglas schutting laten plaatsen dus echt van de voordelen en niet de nadelen. Je hoeft nergens rekening mee te houden, de schuttingen niet te vervoeren of uren te graven en ploeteren in de tuin. Maar kunt aan het einde van de rit gewoon genieten.
Wist je trouwens dat je op de meeste schuttingen al meer dan 10 jaar garantie kan krijgen! Dat maakt de keuze nog makkelijker als je het ons vraagt!